Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
126 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

26.9

Eladó Zártkert

Sándorfalva
Kővágó dülő
2 + 2
62 m2
1 328 m2

Panel helyett...

 Panel helyett, panel áron kínálom megvásárlásra Sándorfalva kiskertes, övezetében a Kővágó dűlőben ezt a téliesített kisebb családnak állandó otthonnak is alkalmas téglaépítésű házat. 

 

Az ingatlant Sándorfalvát elhagyva a Nádastó közelében találjuk, aszfaltos úttól 700 méterre. Ebben az övezetben, a szomszédos ingatlanokban életvitelszerűen itt élnek a családok. Gomba mód szaporodnak, a szebbnél szebb, felújított, újra gondolt épületek. 

 

A telek 1328 négyzetméter, főépülettel, komoly pince felépítménnyel, állattartásra alkalmas elkerített részekkel, és parkosított kerttel rendelkezik.  

 

A főépület téglából épült, külső hőszigeteléssel, és tetőszigeteléssel ellátott, két szintes klasszikus 62 négyzetméteres nyaraló. Az épület déli részén nagy méretű zárt terasz került kialakításra. 

A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hő leadókon keresztül működik. A víz fúrt kútról házivízerőmű segítségével érkezik a házba. 

Az alsó szinten: nappali, hálószoba, konyha, fürdő, és kazánház (udvar felől is megközelíthető). 

A tetőtérben pedig két kisebb hálószoba és egy erkély található. 

Az udvarban található 17 négyzetméteres 2 méter belmagasságú száraz, kiváló kivitelezésű pince műhelynek is alkalmas. 

 

Általánosságban elmondható a ház takaros, rendben tartott, gondozott ingatlan benyomását kelti, statikailag szerkezetileg teljesen rendben van, kihasználatlansága miatt egy kis belső csinosítgatásra szorul.

 

Jöjjön ki a városból, éljen szabadabban, ébredjen madárcsicsergésre, és töltse a napjait a szabadlevegőn a saját kertjében!

 

Tekintse meg a fotókat, és alaprajzot, időpont egyeztetés végett keressen elérhetőségeimen. 

Kocsis Ágota ingatlanértékesítő 

  

☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ 

IngatlanVlog 

 

Az ingatlan földhivatali besorolása: kert 1.85 aranykorona tartalommal ezért a földfogalmi törvény hatálya alá tartozik. 

59

Eladó Családi ház

Szeged
Szentmihály
4
100 m2
500 m2

Nappali+ 4 szoba, Új építés Mihálytelken

Földszintes,kiváló elrendezésű családi ház

 

Ingatlan adatai:

 

-  100 m2 lakótér

- 500 m2 telek

- nappali +4 szoba

- Fürdőszoba+wc ( külön és egyben is)

 -gázkazán

 -udvari belló 

- Emlet szerkezetkész átadás 

 

Műszaki leirás: 

 

alapozás : talajmechanikának megfelelő helyszíni betonalapozás

 

Külső teherhordó falak: 30-as égetett kerámia

 

Födém: gipszkarton födém hőszigetelve.

 

Tetőszerkezet:  Kontyolt nyeregtető, cserép fedés

 

Belső válaszvalak : 10-es égetett kerámia

 

Műanyag fehér nyilászárók 

 

Hő és hangszigetelések, külső hőszigetelés,külső belső vakolatok,villanyszerelés, gépészet, tereprendezés

 

Nyugalom ,saját kert,akkora méretű ház,ahol mindenkinek lehet kis külön birodalma,de nem kell órákat tölteni takarítással,mindez  a Napfény Parkhoz 7 percre, Szeged belvárosa pedig 15 percnyi autóutra van még csúcsidőben is.

 

Az épülő házban az egyik legnagyszerűbb dolog az elrendezése. Egy kis folyosóval az élettér és a hálórészek el vannak választva,így vendégség,családi összejövetel esetén sem gond ha kicsit hangosabb a társaság. 

 

Vételár: 59.000.000  Ft

 

                              Találkozzunk,nézzük meg, ez lesz -e az új otthonotok!                                                                         

Teljes műszaki leírás megtekintésére személyes találkozó alkalmával van lehetőség.

 

                                                                                   Várom hívását!

 

                                                                                         Bartus Krisztina

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

25.7

Eladó Üzlethelyiség

Ruzsa

4
150 m2
403 m2

Induljon a biznisz...

Ruzsa főutcáján, utcára nyíló, nagy kirakatos üzlettel bíró, telephely várja vállalkozó szellemű tulajdonosát. Az ingatlan, akár kamionnal is jól megközelíthető helyen, a szép, rendezett, havi vásárairól is elhíresült alföldi település központjában található. 

A település az 55-ös főútvonal felől, akár két irányból is könnyen megközelíthető, az autópálya lehajtó és a szerb határátkelő is nagyjából azonos távolságra található, de a környező nagyvárosokat is (Szeged, Kiskunhalas) nagyjából fél óra alatt el tudjuk érni. 

Részletesen: 

- 403 m2-es telephely, jó állapotú felépítménnyel;  
- földszinti 103 m2-es üzlettér, kiszolgáló helyiségekkel (mosdó-WC, kézi raktár);  
- tetőtéri 33 m2-es galériarész, külön megközelíthető 29 m2-es padlástérrel; 
- az 46 m2-es toldaléképületben garázs céljára is jól hasznosítható raktár;
- az üzlettérből megközelíthető 35 m2-es fedett, körbe kerített tároló;
- 100 m2-es betonozott udvar, kamion beállási lehetőséggel.

Élelmiszerben, vegyi árúban, műszaki cikkekben, mezőgazdasági termékekben "utazik"? Ne keressen tovább, megtalálta vállalkozásának központját! 

Ne szalassza el a lehetőséget, tekintse meg a fotókat, ha tetszik keressen elérhetőségemen és tájékoztatom a részletekről! 

Üdvözlettel: 
Dávid Tibor - Irodavezető 
☎️:06 (30) 626-1101

IngatlanVlog, Szeged

Vízparti
Zöldövezeti

260

Eladó Szálloda, panzió

Szeged
Tápé
15
720 m2
2 229 m2

Közvetlen vízparti ingatlan Szegeden, lehetséges ez? 

Egyedi adottságú lakóház, vagy turisztikai vállalkozás, döntse el Ön. Szeged -Tápé belterületén a Tisza jobb partján a véd töltés és folyó között, a régi komp lejárat mellett, a Mahart Yacht kikötő szomszédságában ajánlom megvásárlásra ezt a kb. 720 m²-es, impozáns megjelenésű épületet, a hozzá tartozó dupla telekkel, közvetlen vízparti kapcsolattal. 

Az épület az 1990-es években épült a Szegedi Közúti Igazgatóság megrendelésére, komoly műszaki kivitelezéssel, cölöp alapozással, hídépítő mérnökök bevonásával, eredetileg a komp közlekedés kiszolgálására, szolgálati lakás, tárolási és irodai funkcióval bíró helyiségekkel.  

Az épület rendeltetése az évek során átalakult, sport, horgász, vadásztársaságoknak panzió, meeting, csapat összetartó rendezvények helyszíne lett. Hasonló célú hasznosításra, de az udvar és a földszinti tároló (garázs) épületrész átalakításával, a mindszenti komp mellett található halászcsárda mintájára, a panzió profil megtartása mellett, akár hangulatos vízparti étterem kialakítását is kiválóan alkalmas. 

Részletesen: 

- két helyrajzi számon lévő ingatlanegyüttes: egy 1140 m²-es kivett épület, udvar és egy 1089 m²-es kivett beépítetlen terület besorolással,
- A földszint (205 m²): 50 m² műhely (garázs) közvetlen kapcsolattal, egy udvarral, mely a Tiszára és a saját stégre néz, továbbá személyzeti lakással, iroda, recepció, WC funkciójú helyiségekkel, 
- Az emelet (258 m²): 9 vendég fogadására alkalmas panziórész, tárgyalóval, társalgóval, konyhával, személyzeti és kiszolgáló WC-vel, tusolóval, 
- A tetőtérben (254 m²): két teljes értékű privát lakás található. 

Jelenleg az ingatlan privát használatban van és kihasználatlanság miatt kerül eladásra. Az épület statikailag jó állapotú, a belső kialakítás frissítésre modernizálásra szorul. 

Az épület helye és megjelenése is egyedül álló, a jövőbeni hasznosításának csak a fantázia és a ráfordítható keret szabhat határt, mert kiválóan alkalmas lehet panziónak, étteremnek, sport-egészség- rendezvény központnak.  

Ne szalassza el a lehetőséget, tekintse meg a fotókat, ha tetszik keressen elérhetőségemen és tájékoztatom a részletekről! 

Üdvözlettel: 
Dávid Tibor - Irodavezető
☎️: (30) 626 1101
IngatlanVlog 

Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével. 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

31.7

Eladó Családi ház

Szeged
Szőreg
4
100 m2
1 600 m2

Kettő generációs, felújításért kiáltó, szőregi ház...

Szőreg főutcája mentén, pár perc sétára a központtól, zöld területekkel, fóliasátrakkal körbevéve található ez a földszintes, a látszat ellenére sok pozitív adottsággal rendelkező, mind emellett jelentős felújításra szoruló tégla épület.   
Az ingatlan két utcára nyíló, 3 külön helyrajzi számmal rendelkező, jelentős méretű területtel rendelkezik, amely új tulajdonosa számára lehetőséget biztosít, akár a ház jelentősebb bővítésére, akár önálló, több beállós garázs/melléképület felépítésére, de akár mezőgazdasági hasznosításra is. 
A 70-es években épült főépület stabil lábazatú, víz szigetelt, tömör tégla falazatú, a födém beton gerendázatú a korának megfelelő módon készült. Az épület külső nyílászárói részben cserélve lettek, a padozat betonozott. 
A kialakítása lehetőséget biztosít két különálló lakóegység kialakítására is.  
A terület részei:  

695 m2 - kivett lakóház, udvar  

464 m2 - kivett beépítetlen terület  

445 m2 - kivett beépítetlen terület  
Az ingatlan részei és egyéb információk: 
- 101 m2-es lakótér + 18,5 m2-es terasz, összességében 1604 m2-es telken, 2 előtér, 4 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba-wc; 
- az épületet az eladó egyedileg fűtötte, de az udvarban a gáz be van vezetve, a házba a víz, csatorna, elektromos áram bevezetésre került. 
- az udvar hátsó részében kb. 30 négyzetméteres, elhanyagolt állapotú, 2 helyiséges melléképület található;  

Ez a ház lakótelepről menekülő családok, de modernizálni szándékozó fiatalok, befektetők, telephelyet kereső vállalkozók számára is ideális megoldást jelenthet, azonban az igényekhez mérten minimum 10 milliós fejlesztést igényel.  

Ne szalassza el a lehetőséget, tekintse meg a fotókat, ha tetszik keressen elérhetőségemen és tájékoztatom a részletekről! 

Üdvözlettel: 
Dávid Tibor - Irodavezető
☎️: (30) 626 1101
IngatlanVlog 

Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével. 

68.2

Eladó Családi ház

Szeged
Kiskundorozsma
4
158 m2
600 m2

Az első tulajdonosától...

...Kellemes, nyugalmas hangulatú családiházat kínálok megvásárlásra Szeged közigazgatási határán belül, Kiskundorozsmán. 

 

   Az ingatlant az 5.ös főút felől (a Halászcsárda előtt lekanyarodva) közelíthetjük meg, ez az igazán hangulatos új osztású rész a 80.as 90 es években épült be, a lakóházak rendezettek modern hangulatúak.  

 

A telek kényelmes nagysággal 600 nm rendelkezik, rajta tetőtér beépítéses 158nm.es kettőszintes lakóház, és 42 négyzetméteres akadálymentes melléképület és hátsó féltetős megoldással állattartásra alkalmas rész. 

A főépület 1983 épült B 30 téglából az akkori igényeknek megfelelően, az elmúlt években korszerűsítésre kerültek a külső nyílászárók hő és hangszigetelt műanyagok kerültek beépítésre. A fűtés rendszere is megújult radiátoros hőleadókon keresztül érkezik a meleg. Az energiát pedig hozzá kondenzációs új gázkazán, és plusz lehetőségként fatüzelésű kazán adja. A meleg vizet elektromos bojler adja (éjszakai kedvezményes külön óráról) az áram hálózat frissítve lett, jelenleg 3X16 Amperrel rendelkezik. 

 

  Elosztását tekintve: 

       -a földszinten két utca fronti szobát, konyhát, étkezőt, kamrát, fürdőt és külön Wc találunk,  

       -a beépített tetőtérben pedig nagy terasszal 1 nagyszobát (mely kettőnek lett tervezve és egy egyszerű válaszfallal meg is oldható) egy társalgó részt a fürdőszobának tervezet helyiségben jelenleg tárolót találunk.

 

   A melléképületben 6nm.es motor-és kerékpár tároló, és 3 egyenlőrészre osztott összesen 36 nm. .es jelenleg kazánház, garázs és műhelyként funkcionáló helyiség van. Az épület folytatásaként féltetős megoldású állattartásra alkalmas helyiségek vannak. 

Kertrésze füvesített, gondozott, fúrtkút a locsolásra biztosított. 

 

Általánosságban elmondható az ingatlan rendezett folyamatosan karbantartott, egy kis belső építészeti csinosítgatás és frissítés után hangulatos otthona lehet fiatal gyermekes pároknak, a melléképületben pedig működhet vállalkozás, hobby tevékenység, vagy önálló kisgarzon

 

Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, épületfeltüntetések rendben vannak. 

 

Ne habozzon hívjon a részletekért! 

Kocsis Ágota ingatlanértékesítő 

  

☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ 

IngatlanVlog 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése